Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zupa koperkowa z makaronem

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

koperek 2 pęczki
rosół z kury 1,5 litra
makaron falbanki 25 dag
śmietana 150 ml
sól
pieprz
Przyprawa do zup i potraw Kucharek
cebula 1 sztuka

Przepis i sposób przygotowania na: Zupa koperkowa z makaronem

Koperek siekamy. Do gotującego się rosołu wsypać makaron, włożyć obraną cebulę. Po 5 minutach gotowania dodać siekany koperek. Gotujemy jeszcze 5 minut. Rozprowadzić śmietanę w zupie. Doprawić do smaku solą, pieprzem i maggi. Podajemy zaraz po ugotowaniu.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

jasiek 26.06.2012 23:47
zrobię jutro

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak