Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

czerwona kapusta z jabłkiem i cebulką

2.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

cebula 2 sztuki
jabłko 1 starte
kapusta czerwona 1 główka

Przepis i sposób przygotowania na: czerwona kapusta z jabłkiem i cebulką

Kapustę poszatkować, posolić i wrzucić do gotującej się wody. Gotować 10- 15 minut. Odcedzić. Skropić sokiem z cytryny lub octem. Po ostudzeniu dodać starte jabłko, pokrojoną w drobną kostkę cebulkę. Dodać łyżkę oliwy i doprawić.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

agnieszka214 12.02.2012 15:10
smaczna
Agnik 22.11.2011 20:36
ciekawe
Anna200 18.01.2011 20:55
Muszę wypróbować!
anya_86 17.11.2010 20:11
dobre i zdrowe
Dorota71 17.09.2010 09:08
wygląda super i pewnie tak samo smakuje

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak