Sposób przygotowania

Kapustę poszatkować, posolić i wrzucić do gotującej się wody. Gotować 10- 15 minut. Odcedzić. Skropić sokiem z cytryny lub octem. Po ostudzeniu dodać starte jabłko, pokrojoną w drobną kostkę cebulkę. Dodać łyżkę oliwy i doprawić.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    wygląda super i pewnie tak samo smakuje
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    anya_86

    dobre i zdrowe
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Anna200

    Muszę wypróbować!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Agnik

    ciekawe
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    smaczna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !