Sposób przygotowania

W garnku podsmażyć drobno posiekaną cebulę z czosnkiem. Na patelni podsmażyć boczek i kiełbasę. Gdy cebula się zezłoci, wrzucić do niej fasolę razem z zalewą i mięso z patelni razem z tłuszczem. Dodać liście laurowe, ziele i trochę wody. Całość przykryć i na wolnym ogniu doprowadzić do wrzenia. Gotować ok. 5 minut. Pod koniec doprawić koncentratem, solą i pieprzem.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Seba

    smaczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    wiola28a

    uwielbiam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    smaczna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !