Sposób przygotowania

Do garnka wlac oliwe, rozgrzac ja, wrzucic cebule pokrojona w kostke, podsmazyc ;
Do usmazonej cebuli dodac czerwona papryke w proszku, zmiazdzony czosnek, pomidor pokrojony na cztery, mielony kminek, harrise, przecier.
Zamieszac, podsmazyc, zalac woda, zagotowac
Jak woda zacznie wrzec, wlozyc wyczyszczone ryby i zilona papryke ,posolic, dodac trzy gozdziki,gotowac ok,20 min
Zupe przelac przez sito, uzupelnic wode, zagotowac , dodac kasze ,
Gotowac, az kasza bedzie miekka (dolewajac wode )
ryby pozbawic osci i dodac do ugotowanej zupy
Mozna posypac suszona , pokruszona mieta

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    aginaa

    ciekawe jak smakuje
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jolaxa

    pycha
  • 0
    100_3053
    Opublikowano

    Barbara40

    Polecam tym, ktorzy lubia zdecydowane smaki
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Pajecznik

    Podoba mi się ten przepis.
  • 0
    original
    Opublikowano

    borgia

    A... to ja :). Nawet nie tyle ja, co my lubimy zdecydowane smaki.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Betka

    rewelacja;]
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata106

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !