Sposób przygotowania

mieso pokroic,oproszyć mąką,na patelni rozgrać olej podsmażyć cebulę,gdy się zeszkli,dodać czosnek,następnie mięso,podsmażyć na rumiano.Podlać gorącą wodą,dusić godzine,dodac estragon ok.2 łyżki,dusić jeszcze pól godziny.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Marzena40

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    Ciekawy przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    berys18

    fajny przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Motorek

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Motorek

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Hanna11

    apetycznie wygląda ten gulasz
  • 2
    original
    Opublikowano

    jeta72

    lubię gulasze :-)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    świetny przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    Dorian

    smaczne miesko
  • 0
    original
    Opublikowano

    krokodyl

    smaczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    bgs1984

    mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !