Sposób przygotowania

Kapustę szatkujemy w bardzo cieniutkie plasterki, marchew , seler,ziemniaki obieramy i kroimy na cząstki i ugotować . Odcedzamy i zostawiamy tylko 1\\3 szklanki wywaru , rozgotować w nim 4 łyżki płatków owsianych , pora pokroić w plasterki i razem z pieczarkami podsmażyć na oleju . Wszystkie warzywa zmielić , połączyć z płatkami , jajkiem i doprawiamy resztą . Formujemy kotleciki , obtaczamy w bułce , reszcie płatków i usmażyć.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    zapowiadają się świetnie !
  • 1
    original
    Opublikowano

    Emiliozo

    fanatstyczne
  • 3
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Bardzo fajny pomysł, muszę zrobić.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    wyśmienite musi być :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !