Sposób przygotowania

Fileta rybnego skrapiamy sokiem z limonki lub cytryny zależy co mamy w domu i obtaczamy w mące. Robimy panierkę marchewkową . Marchewkę ścieramy na tartce ,wymieszać z bułką tartą .Jajko roztrzepać dodać do jajka sól, pieprz i przyprawę do ryb. Rybę obtaczamy w jajku i w panierce marchewkowej , mocno dociskamy panierkę do ryby i smażymy na rozgrzanym tłuszczu.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Bardzo spodobał mi się ten pomysł!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    ja takiej jeszcze nie miałam okazji zjeść
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    ciekawy pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !