Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

BIGOS

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kapusta kiszona
Kapusta słodka
żeberko
kawałek boczku
kiełbasa wędzona
Kucharek przyprawa uniwersalna
natka pietruszki
papryka
szczypta kminku
koncentrat pomidorowy
sól
mrożone zielonki

Przepis i sposób przygotowania na: BIGOS

żeberko i boczek odgotować wrzucić kapustę kiszoną gotować do miękkości dodać pokrojoną kapustę słodką podgotować przyprawić kiełbasę pokroić podsmażyć dodać do bigosu boczek pokroić z żeberek wyjąć kości pokroić dodać do bigosu dodać koncentrat i mrożone zielonki chwilę podgotować był gotowany trzy dni

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

adam1f 05.03.2012 11:55
dobry

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak