Sposób przygotowania

Zalwea : wodę, ocet, sól, cukier, ziele angielskie i liść laurowy zagotować.
Cebule pokroić w plastry, zeszklić w 1/2 szklanki oleju, dodać koncentrat pomidorowy przyprawy i ostudzić. Następnie połączyć z zaprawą i ostudzić, rybę usmażyć w jajku i mące.

Spróbuj również

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    fajny przepis
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawe jak smakuje
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super sprawa
  • 1
    original
    Opublikowano

    Monika192

    smakuje rewelacyjnie polecam:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    polecam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    smaczna rybka
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pewnie dobre

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !