Sposób przygotowania

mięso oczyścić z błon, robić i nasolić oraz natrzeć czosnkiem.usmażyć na rumiano.wyjąć mięso,do tego samego tłuszczu dodać posiekane warzywa, chwilę dusić, potem dodać koncentrat i bulion.dołożyć mięso i dusić jeszcze jakies 2 godz na malutkim ogniu.w razie potrzeby uzupełniać bulionem.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    mehia

    apetyczne
  • 3
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    smaczne danie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Teresa12

    dobre
  • 0
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    Neetka90

    super przepis!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Neetka90

    super przepis!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Neetka90

    super przepis!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !