Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

wołowa pieczeń z czosnkiem

4.0
(27)
Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

olej 3 łyzki
cebula 2 szt
marchewka 2 szt
czosnek 3 ząbki
seler 1/2 szt
koncentrat pomidorowy 2 łyżki
bulion 2 szklanki
sól, pieprz DO SMAKU
wołowina pieczeniowa 3/4 kg

Przepis i sposób przygotowania na: wołowa pieczeń z czosnkiem

mięso oczyścić z błon, robić i nasolić oraz natrzeć czosnkiem.usmażyć na rumiano.wyjąć mięso,do tego samego tłuszczu dodać posiekane warzywa, chwilę dusić, potem dodać koncentrat i bulion.dołożyć mięso i dusić jeszcze jakies 2 godz na malutkim ogniu.w razie potrzeby uzupełniać bulionem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Neetka90 16.07.2012 13:40
super przepis!
Neetka90 16.07.2012 13:40
super przepis!
Neetka90 16.07.2012 13:40
super przepis!
gosia47-47 21.04.2012 15:18
ciekawe
Teresa12 20.09.2011 15:09
dobre
Margo1 10.09.2010 12:55
smaczne danie
mehia 26.08.2010 13:17
apetyczne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak