Sposób przygotowania

Kotlety sojowe zagotować. Gotowe przyprawić kucharkiem. Z mąki, jajka, wody oraz szczypty przyprawy uniwersalnej zrobić ciasto. W takim cieście maczać kotlety sojowe i smażyć na małym ogniu, aż się ładnie zarumienią. 2 szklanki wody, przecier pomidorowy, ketchup, cukier oraz ocet wymieszać razem i zagotować. Ogórka i paprykę pokroić w kostkę, cebulę w piórka - wymieszać razem. W miseczce układać warstwami kotlety sojowe, następnie warzywa i ponownie kotlety i warzywa, aż składniki się skończą. Całość zalać zalewą. Gotowe schłodzić ok 3-4 godzin. Smacznego !!

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    fajnie wygląda
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Goya

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Monika-twin

    Ale fajny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    super
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    ciekawy przepis, wart wypróbowania
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    bardzo ciekawa propozycja
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ela15

    ciekawy przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    czekoladka_m

    Bardzo ciekawy przepis;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !