Sposób przygotowania

Obrany czosnek pokroić w cienkie plasterki. Bazylię i rozmaryn umyć i drobno posiekać. Olej wymieszać z ziołami oraz czosnkiem, przyprawić solą i pieprzem. Mięso posmarować przyrządzoną marynatą i wstawić do lodówki na 3 godziny. Kotlety osączyć z marynaty i kłaść na rozgrzanym grillu. Piec ok. 15 minut z każdej strony. Podczas pieczenia kilkakrotnie posmarować marynatą.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    uwielbiam mięsko w ziołach
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pyszne !
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    jaki aromatyczny! super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !