Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Szparagowe paluchy

2.0
(4)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mielona łopatka 50 dag
jajko 1 sztuka
bułka tarta pikantna 4 łyżki
Przyprawa do mięsa mielonego farszu i klopsów Prymat 1 łyżeczka
cebula 1 sztuka
szparagi białe 5 (konserwowe)

Przepis i sposób przygotowania na: Szparagowe paluchy

Do mięsa dodajemy jajko, cebulę. Doprawiamy do smaku. Mieszamy dokładnie. Szparagi zawijamy mięsem. Panierujemy w bułce tartej i smażymy.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

berys18 07.11.2010 18:35
lubie szparagi, to wypróbuje

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak