Sposób przygotowania

Masło roztopić, dodać cukier, żółtka, rozpuszczoną na parze czekoladę oraz mąkę, wymieszać. Na koniec dodać ubitą pianę z białek. Ciasto nakładać do wysmarowanych tłuszczem i wysypanych bułką tartą foremek babeczkowych. Na środek nakładać po 1 odsączonej wisieńce. Piec do 30 minut w temp. 160 stopni.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Juleczka20

    pyszne
  • 0
    img_4054
    Opublikowano

    mela25

    wypróbowałam polecam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !