Sposób przygotowania

Buraki gotujemy aż będą miękkie, przestudzone ścieramy na tartce , cebulę obraną ścieramy na małych oczkach takich co na placki, solimy , pieprzymy , posypujemy troszkę kwasku , cukier i wstawiamy na mały ogień aby się podgrzały tak z 10 minut, następnie dodajemy łyżeczkę masełka i mąkę , mieszamy i gotowe.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Pyszne takie buraczki do obiadku
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    świetne do obiadku;)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Renataj

    Bardzo smaczne.
  • 2
    original
    Opublikowano

    malina

    lubię z cebulk

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !