Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

koperkowo- smietanowe sledzie

3.0
(17)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

śmietana 18 proc 400 ml
koperek

Przepis i sposób przygotowania na: koperkowo- smietanowe sledzie

Sledzie wymoczone zalewamy smietana wymieszana z duza iloscia koperku. Solimy i pieprzymy.Wkladamy do lodowki, zeby nam sie troche przegryzlo.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

edyta44 21.03.2011 18:15
sproboje
pacpaw 03.01.2011 00:11
przepis dosyć prosty w wykonaniu a smak może być interesujący. Do zrobienia w piątek ;o)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak