Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

ryba z ogórkami

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

filety z pstrąga 1/2 kg
korniszony 5 szt
papryka czerwona 1 szt
cebula biała 1 szt
ocet 10 % 60 ml
woda 170 ml
cukier 45 dag
koncentrat pomidorowy 1 szt

Przepis i sposób przygotowania na: ryba z ogórkami

Filety z pstrąga smażymy na oleju .Najpierw solimy i pieprzymy . Ukłądamy zimne usmażone filety na półmisku na nie układamy pokrojone drobno korniszony,cebulkę o paprykę . zalewamy sosem .Wodę ,ocet,cukier,przecier gotujemy 5 min tak powstaje sos.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gusia1000 08.12.2012 15:27
Ciekawy przepis.
rzenia15 04.01.2011 10:30
ciekawy przepis
amorzenek 03.01.2011 07:01
ciekawe
Sylwia88 02.01.2011 13:10
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak