Sposób przygotowania

Przygotowujemy biszkopt z przepisu :


http://www.doradcasmaku.pl/przepis/82741/biszkopt-kakaowy-ktory-zawsze-wychodzi-na-7-cm-.html


Przestudzone ciasto przekroić wzdłuż na dwa placki.
Margarynę utrzeć. Jajka ubić z cukrem na parze na sztywną pianę. Dodać do margaryny i ciągle miksować, dodawać powoli pokruszoną chałwę oraz wódkę i jeszcze miksować. Taką masą przełożyć biszkopt, pozostawić troszkę masy na wierzch i polać polewą czekoladową. Smacznego !!

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Wygląda bardzo apetycznie. Muszę wypróbować przepis :)
  • 5
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    Wygląda baaardzo apetycznie:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    banditka

    super wyglada
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewelinapac

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    kalorycznie:-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Rewelacyjne ciasto
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    bardzo smaczne jest takie ciasto
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    lubię chałwę, ciekawe ciasto
  • 1
    original
    Opublikowano

    AURELKA

    bardzo lubie
  • 1
    original
    Opublikowano

    czekoladka_m

    Uwielbiam ciasta z chałwą, ale takiego jeszcze nie robiłam:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    chętnie spróbuję

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !