Sposób przygotowania

Pieczarki i ogórka pokroić w drobną kosteczkę. Żółtko rozkruszyć, białko drobniutko posiekać. Koperek umyć i posiekać. Wszystko razem wymieszać z majonezem, doprawić do smaku.

Komentarze

  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    na pewno jest wyśmienity
  • 2
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Bardzo lubię sos tatarski, ale nigdy nie dodawałam koperku-będę musiała spróbować
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Motorek

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    smaczny jest taki sos
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super taki sosik
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Agnik

    mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !