Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Koreczki

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kiełbasa wiejska 1 pęto
pieczarki marynowane 1 mały słoiczek
ogórki konserwowe 3 sztuki
ser żółty 20 dkg

Przepis i sposób przygotowania na: Koreczki

Kiełbasę i ogórki kroimy w plastry, pieczarki mniejsze zostawiamy w całości, większe przekrawamy na połowę, a ser kroimy w kostkę. Kiedy wszystko mamy pokrojone układamy - kiełbasa, ogórek, serek i pieczarkę. Nabijamy na wykałaczkę.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

mirosława4 04.11.2011 21:39
pyszne na przekąskę
Seba 20.08.2011 16:27
pycha
Koper 03.08.2011 21:14
koreczki- imprezowe danie :)
RenataZ-et 02.01.2011 15:56
Też zawsze robię takie koreczki na Sylwestra lub inne małe przyjęcia-pomysł zawsze się sprawdza! :)
Agnieszka_B 02.01.2011 13:17
Prosta i smaczna przekąska:)
Margo1 02.01.2011 11:39
Śliczne i smaczne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak