Sposób przygotowania

Dwie szklanki wody zagotować dodać roztopioną margarynę, wsypać makę i mieszając, zaparzyć. Mieszać do ostudzenia. Następnie dodawać po jednym jajku, ciagle ucierając, do momentu aż ciasto będzie sie trzymać łyżki. Do rozgrzanego tluszczu, kłaść łyżką ciasto i smażyć na rumiano. Po usmażeniu wyjmować łyżką cedzakową. Podawać posypane cukrem pudrem lub polane sosem czekoladowym .

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata113

    świetny przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    ewa19a

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    pychota
  • 1
    original
    Opublikowano

    Myszek

    ale pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Goya

    fajne
  • 1
    fb_img_1444562273221
    Opublikowano

    Poison1988

    uwielbiam! a tak dawno nie jadłam :(
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    Jejku ale tu smakowite pączusie :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Alex_M

    uwielbiam :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !