Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Grecka przekąska

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

olej do smażenia
jajko 1 szt
mąka 5 łyżek
sól
pieprz
kabaczek 1 zielony

Przepis i sposób przygotowania na: Grecka przekąska

Kabaczka myjemy i nieobranego kroimy na cienkie plasterki, solimy. Na jeden talerzyk wbijamy jajko i solimy. Na drugi mąkę. Krążki kabaczka obtaczamy w rozkłóconym jajku, a nasępnie w mące. Smażymy z obu stron na rozgrzanej oliwie. Posypujemy solą i pieprzem, podajemy od razu.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

kanu83 16.08.2013 12:20
Tego jeszcze nie miałem okazji jeść
MagdaXXX 06.05.2013 11:54
o takiego czegoś nie jadłam fajny pomysł
Maniek2 09.05.2012 18:22
fajna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak