Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

schab z nadzieniem

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

schab bez kości
pieczarki
jajko
Bułka tarta klasyczna Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: schab z nadzieniem

schab pociąć posolić popieprzyć;pieczarki wcześniej drobno pokroić i ugotować posolić popieprzyć na patelni lekko podsmażyć cebulę i dodać pieczarki,taki farsz nałożyć na rozklepany schab zawinąć go i obtoczyć w jajku i mące wymieszaną z tartą bułką.Włożyć je na rozgrzany olej na patelni i obsmażyć z dwóch stron.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Mati13 08.06.2011 08:10
super!
Kopiko1983 06.04.2011 20:59
Smakowite danie!
Kopiko1983 06.04.2011 20:59
Smakowite danie!
Zoso 02.01.2011 21:31
super kotlecik
m1monika 02.01.2011 16:42
dla mnie super!!!
Izabela/bella81 02.01.2011 11:19
bardzo lubię

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak