Sposób przygotowania

schab pociąć posolić popieprzyć;pieczarki wcześniej drobno pokroić i ugotować posolić popieprzyć na patelni lekko podsmażyć cebulę i dodać pieczarki,taki farsz nałożyć na rozklepany schab zawinąć go i obtoczyć w jajku i mące wymieszaną z tartą bułką.Włożyć je na rozgrzany olej na patelni i obsmażyć z dwóch stron.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    bardzo lubię
  • 2
    original
    Opublikowano

    m1monika

    dla mnie super!!!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    super kotlecik
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kopiko1983

    Smakowite danie!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kopiko1983

    Smakowite danie!
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    super!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !