Sposób przygotowania

Parówki obieramy z owijek a następnie kroimy w plasterki. Ogórka i rzodkiewkę również w plasterki. Ser żółty w prostokąty niewielkie. Nabijać na wykałaczki kolejno plasterek parówki, rzodkiewki, ogórka oraz zrobić \"żagiel\" z sera. Gotowe podawać. Smacznego !!

Komentarze

  • 0
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    fajowe
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Szybkie w przygotowaniu, a jakie fajniutkie :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    bursztynek

    hmm... z parówkami jeszcze nie robiłam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Barbara/zuza22_85

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Smakosz6

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    prosto, szybko i smacznie :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Pyszne i proste w przygotowaniu
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kuchareczka2

    bardzo fajna przekąska
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    śliczne i pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    fajne i szybkie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !