Sposób przygotowania

Filety płuczemy.Ogórek kroimy w słupki.Cebulę obieramy i kroimy w piórka,następnie zalewamy wrzątkiem na około 2-3 minut.Odsączamy.Paprykę kroimy w paski.
Na kazdym filecie na brzegu układamy po kawałku papryki,ogórka i cebuli.Zwijamy jak roladkę i na końcu spinamy wykałaczką.Przed podaniem schładzamy w lodówce.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Goya

    szybkie i fajne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    Mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !