Sposób przygotowania

Ciasto rozwijamy a następnie posypujemy cukrem pudrem. Nakłuwamy widelcem, a następnie za pomocą foremek w kształcie aniołka wycinam. Gotowe wykładamy na papier do pieczenia i pieczemy na złoty kolor ok 20 min w temp. 180\'C. Gotowe aniołki posypujemy cukrem pudrem do smaku. Smacznego !!

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    pioge7

    musi być dobre
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jolaxa

    mmmmmm
  • 0
    original
    Opublikowano

    banditka

    śliczne :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Słodkie te aniołeczki
  • 0
    original
    Opublikowano

    emilia11

    musze je zrobic...
  • 0
    img_20160310_110707
    Opublikowano

    Hanna5

    fajowe
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ela15

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    śliczne :)
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    pomysłowe
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    cudne:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kasiek

    piękne
  • 2
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    świetne
  • 1
    original
    Opublikowano

    czekoladka_m

    bardzo dekoracyjne;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    bardzo fajne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !