Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Budyń kakaowy

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

kakao 3 łyżki
cukier 3 łyżki
mleko 2 szkl
mąka ziemniaczana 2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Budyń kakaowy

Pół szklanki mleka odlać, resztę zagotować z cukrem. Mąkę ziemniaczaną wymieszać z pozostałym mlekiem i kakao. Na gotujące się mleko, wlać przygotowany budyń i zagotować na wolnym ogniu.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

angelika14 22.02.2011 17:01
pychota

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak