Sposób przygotowania

Z mąki, cukru pudru, jajka, sody i cukru waniliowego zagnieść ciasto. Następnie jabłka pokroić jabłka, dodać skórkę pomarańczową i rodzynki. Na spód blachy ułożyć 1/2 część ciasta, następnie wyłożyć masę jabłkową, posypać bułką tartą a na górę porwać kawałki ciasta. Piec w 180 stopniach około 50 minut.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    patusia

    Mhmmm, bardzo apetycznie wygląda :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Mala

    świetna
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    pycha
  • 5
    no-image
    Opublikowano

    Nina7

    pyszności
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Już czuję ten przepiękny zapach pieczonej szarlotki... mniam:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    ale pyszności
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !