Składniki:
szynka konserwowa w plasterkach | 30 dag |
serek homogenizowany | 150 ml |
majonez | 150 ml |
korniszony | 4 sztuki |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 1 łyżka |
koperek | 1 łyżka |
grzybki marynowane | 4 sztuki |
jajko ugotowane na twardo | 1 sztuka |
szynka konserwowa w plasterkach | 30 dag |
serek homogenizowany | 150 ml |
majonez | 150 ml |
korniszony | 4 sztuki |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 1 łyżka |
koperek | 1 łyżka |
grzybki marynowane | 4 sztuki |
jajko ugotowane na twardo | 1 sztuka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: