Sposób przygotowania

Borówki przetrzeć przez sitko,dodać chrzan - wymieszać.
Dodać 2-3 łyżki przegotowanej wody,sól,sok z cytryny i olej
Taki sos podaję do pieczonych mięs - kaczka,pasztet czy też zimne mięsa pieczone.
Smacznego!

Komentarze

  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    teraz tylko do lasu po borówki ale chyba za zimno ...
  • 1
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    takiej kombinacji jeszcze nie próbowałem
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    orginalny sosik;)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    MAŁY

    do mięska pysznie
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    Bardzo orginalny
  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    bardzo smaczny...
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Podoba mi się !
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    i pewnie by Ci Grażynko smakował:)
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    rzadko taki jadamy za pewne ale warto
  • 2
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    może być dobry
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    bardzo fajny
  • 1
    original
    Opublikowano

    teresa18

    ciekawy sosik
  • 3
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    idealny do mięska
  • 0
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    pyszny przepis :)
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    warto taki skosztować
  • 1
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    pyszny sosik :-)
  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    słodko ostry, będzie pyszny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !