Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z kapusty z grzybkami

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta czerwona 500 g
grzybki marynowane 20 dag
por (biała część) 1
natka pietruszki 3 łyżki
woda 2 łyżki
ocet winny 2 łyżki
Pieprz ziołowy mielony Prymat 2 szczypty

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kapusty z grzybkami

Kapustę szatkujemy zaparzamy i studzimy .Por kroimy na cienkie plasterki .Grzybki marynowane drobno siekamy .Z wody i wina robimy sos ,którym zalewamy kapustę .Po 5 minutach dodajemy por i grzybki .Doprawiamy do smaku pieprzem i dodajemy posiekana natkę pietruszki.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Grażyna13 10.12.2013 12:09
Ciekawy przepis :)
caralajna 14.03.2012 06:38
fantastyczna
Ewa/kalapurtka 16.11.2011 23:22
ciekawa
barbara11561 30.04.2011 22:42
smaczna:)
MAR3STA 17.01.2011 17:32
wyśmienita!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak