Składniki:
kapusta czerwona | 50 dag |
gruszka | 1 |
por (biała część) | 2 |
oliwa | 2 łyżki |
koper | 2 łyżki |
natka pietruszki | 2 łyżki |
sok z cytryny | 2 łyżki |
woda letnia | 3 łyżki |
cukier | 1 łyżeczka |
jabłko | 1 czerwone |
kapusta czerwona | 50 dag |
gruszka | 1 |
por (biała część) | 2 |
oliwa | 2 łyżki |
koper | 2 łyżki |
natka pietruszki | 2 łyżki |
sok z cytryny | 2 łyżki |
woda letnia | 3 łyżki |
cukier | 1 łyżeczka |
jabłko | 1 czerwone |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: