Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

MALIBU domowe

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kokos 10 dag
spirytus 1 szklank
mleko skondensowane 1 puszka
woda 1 szklanka

Przepis i sposób przygotowania na: MALIBU domowe

Kokos zalać spirytusem i odstawić na 2-3 dni. Po tym czasie kokos wycisnąć. W osobnym naczyniu wymieszać mleko z wodą by nie było grudek. Wlewać spirytus do mleka. potem do lodówki na 2 dni.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak