Sposób przygotowania

Pomidory myjemy , osuszamy a następnie kroimy czubki i wyciągamy za pomocą łyżeczki środek. Posypujemy solą i odwracamy tak by ze środka wyciekł sok. Cebulę drobno siekamy. Tuńczyka przecedzamy. Czosnek przepuszczamy przez praskę. Żelatynę rozpuszczamy w wodzie i zagotowujemy. Wystudzoną mieszamy z tuńczykiem , majonezem, czosnkiem, cebulą oraz natką pietruszki posiekaną i przyprawiamy do smaku. Faszerujemy nasze pomidory i posypujemy po wierzchu do dekoracji posiekanym szczypiorkiem i czerwoną cebulką a następnie wkładamy do lodówki. Smacznego !!

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    madagaskar

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    fajny pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Bardzo smaczna propozycja na przystawkę lub kolację
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    bardzo fajne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !