Sposób przygotowania

W jednym garnku zagotować 1 litr wody i wrzucić do niego kostkę rosołową, doprowadzić do zagotowania.
W drugim garnku zagotować wodę dodając szczyptę wody. Wrzucić makaron i gotować do uzyskania oczekiwanej miękkości makarony.
Do talerza wrzucić ugotowany makaron, zalać wywarem bulionowym.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Od czasu do czasu taki szybki rosołek można sobie ugotować
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jaheira11

    jak zawsze dobry
  • 3
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    SmakolykiJoanny

    Ja wczoraj miałam rosół
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Karolcia12

    zawsze dobra zupa na szybciaka
  • 1
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    po studencku ;-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    marzencia2007

    dobry taki rosołek
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Karolcia12

    czemu ten rosołek taki goły ?

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !