Sposób przygotowania

cebulę drobno kroimy i szklimy na oleju, szpinak, jeśli mrożony rozmrażamy i odcedzamy z wody, kroimy jak również pieczarki drobno siekamy, na podsmażoną cebulę wrzucamy pieczarki, dusimy parę minut i dodajemy szpinak, smażymy aż woda odparuje przyprawiamy dość mocno bo szpinak sam w sobie jest mdły, ser żółty ścieramy na tarce, odkładamy 1/3 a resztę mieszamy z gorącym farszem , nadziewamy farszem naleśniki i zwijamy je w rulony, układamy w naczyniu żaroodpornym posypujemy żółtym serem i zapiekamy w piekarniku aż ser się rozpuści

Komentarze

  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    warto spróbować .....

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !