Sposób przygotowania

ciasto francuskie rozwałkować a następnie pokroić je na prostokąty. Na każdym jednym kawałku ciasta ułożyć porcję dżemu oraz jabłka pokrojone w kostkę oprószone cynamonem i cukrem waniliowym. Brzegi ciasta dokładnie skleić. Piec w mocno nagrzanym piekarniku i przed podaniem posypać cukrem pudrem.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    aginaa

    wygladaja bardzo apetycznie
  • 0
    dscn5893
    Opublikowano

    bietka

    pycha
  • 1
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    tez piekłąm
  • 1
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    tez piekłąm
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    amorzenek

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    robie tak samo
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    ada12302

    słodkości
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    pychotki :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Damian19

    ulubione :)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    accee

    bardzo dobre
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    pyszności
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mic

    bardzo lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    szybko i smacznie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !