Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Suflet pieczarkowy

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

pieczarki 150 g
sól
pieprz
twaróg 3 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Suflet pieczarkowy

Piekarnik rozgrzać do 180 stopni. Pieczarki wrzucić na 2 minuty do rondla z wrzącą wodą, następnie odcedzić i zmiksować. Tak powstałe puree z pieczarek wymieszać z żółtkiem, twarożkiem i 2 białkami ubitymi na sztywną pianę. Doprawić solą ipieprzem i wlać do małej foremki. Piec ok. 10 minut

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

marcin36 02.01.2011 14:43
smaczne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak