Sposób przygotowania

Gotujemy szpinak a po wystygnięciu drobno siekamy. Masło utrzeć, dodac ser topiony i szpinak. Po uzyskaniu gładkiej masy dodać posiekaną rzeżuche. Przyprawic do smaku sola i pieprzem.

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    fasola

    musze spróbowac
  • 1
    original
    Opublikowano

    annagebalska

    ciekawy pomysł
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Tomek14

    ja myślę ze pyszne,ciekawe co na to moje dzieciaki :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    ewa19a

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    ewa19a

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Tomek14

    smakowite
  • 0
    original
    Opublikowano

    petronella

    fajne:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    rosik93

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Katarzyna74

    pomysł świetny,
  • 0
    original
    Opublikowano

    Katarzyna74

    niby takie banalne, a nie przyjdzie do głowy:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    krystyna24

    ciekawy przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Adamorek

    super pasta
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    fajny pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !