Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Polewa do ciasta

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kakao 2 łyżki
cukier 4 łyżki
margaryna 0,5 kostki
woda 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: Polewa do ciasta

Do rondla włożyć margarynę, dodać kakao, cukier i wodę. Postawić na ogniu i na wolnym ogniu doprowadzić do zagotowania się polewy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak