Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta jajeczna

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

łyżki majonezu 2
sera Goudy lub innego 10 dag
łyzki posiekanego szczypiorku 2
sól i piepsz Do smaku
jajko ugotowane na twardo 4

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta jajeczna

Jajka rozdrabniamy w miseczce na malutkie kawałki. Ser trzemy na małych łezkach, i dodajemy do jajka oraz szczypiorem. Również dodajemy majonez i przyprawiamy do smaku solą i pieprzem

Smacznego:)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

iknkirke 16.12.2011 17:09
smaczne
Izabela28 05.11.2010 20:01
Pyszne:)
iwona332 25.09.2010 10:12
super
marta639 18.09.2010 12:55
Polecam ten przepis.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak