Sposób przygotowania

Schab nacieramy majerankiem pieprzem, czosnkiem i solą ziołową. Przekładamy do brytfanny i pieczemy w temp. 180°C przez ok. 45 minut. Dodajemy plasterki marchewki , selera oraz talarki cebuli i pieczemy kolejne 35 minut. Pod koniec schab smarujemy sosem zrobionym z wymieszanego keczupu, majonezu i musztardy i pieczemy ostatnie 10-15 minut.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Dorota76

    pięknie wygląda
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Ustrzeliłeś zwierzątko:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    ja? nigdy w życiu. Znalazłem :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna169Hosz

    Marzenie.
  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    u nas duzo biega po lesie..trzeba wybrac sie na polowanie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    pycha
  • 3
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Jeszcze nigdy nie jadłam dziczyzny. I bardzo tego żałuję.
  • 1
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    Coś dla mnie :-) Smakowicie wygląda :-)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Weronika_eM

    smakowite

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !