Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajeczkowe buzie

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

majonez tradycyjny
rzodkiewka 2 (czerwona)
jajko ugotowane na twardo 4

Przepis i sposób przygotowania na: Jajeczkowe buzie

Jajka gotujemy na twardo. Obieramy, kroimy po połowie i nacinamy z przodu. Rzodkiewkę kroimy w zwężające się plasterki. W nacięcia w jajku wkładamy plasterek rzodkiewki , pieprz czarny jako oczy i na wierzch dodajemy po łyżeczce majonezu.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

alaaa 25.11.2012 19:52
ale ślicznotki,super
ALAGOR 03.11.2012 10:16
wariacje na temat ;)
kasienka23 26.01.2012 11:14
fajny pomys?
anja3107 21.07.2011 19:20
ale ekstra ;-)
Seba 15.07.2011 10:24
piękne i smaczne
polly66 11.05.2011 10:15
haha super! i jeszcze jęzorki powystawiały Oo
eli82 04.02.2011 10:17
haha :)
Jolanta_P-S 27.01.2011 21:35
niezłe przybranie
pacpaw 23.01.2011 19:30
najlepszy jest ten z \"podbitym okiem\" w drugim rzędzie :o)
agnieszka137 23.01.2011 17:21
patrząc...można się cały czas uśmiechać:)
ElizaT 21.01.2011 01:46
nieźle to wymyśliłeś ;)
Iwona56 02.01.2011 17:06
jakie piękne
Izabela/bella81 02.01.2011 11:16
A mój synuś (21 mcy) zobaczył i woła : \"jajo chce!\" :)
Joanna108
Joanna108 01.01.2011 16:18
Coś dla mojej córci :).

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak