Sposób przygotowania

Podudzie pokroić na kawałki, posmarować oliwą, obsypać kucharkiem, pieprzem i ziołami. Zostawić na kilka godzin w lodówce, piec w rękawie w piekarniku nagrzanym do 200 stopni aż do miękkości mięska. Podawać z ziemniakami i surówkami.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata113

    świetny przepis
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ale smacznie wygląda ,aż ślinka cieknie
  • 3
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Ale chrupiące :)
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    zbysio

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Halusia

    Pyszności
  • 2
    original
    Opublikowano

    magdalea

    apetyczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !