Sposób przygotowania

podgarlaną rozdrabniamy widelcem tak aby powstała gęsta masa.Robimy ciasto do mąki dodajemy trochę soli i wodę.
wyrabiamy ciasto a następnie zagniatamy.wałkujemy wycinamy krażki lepimy pierogi,gotujemy w osolonym wrzątku 5 minut od momentu wypłynięcia na wieżk. a następnie można podsmażyć są lepsze

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Agnik

    Co to takiego podgarlana ?
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Agnik

    Co to takiego podgarlana ?
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Agnik

    Co to takiego podgarlana ?
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Agnik

    Co to takiego podgarlana ?
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Agnik

    Co to takiego podgarlana ?
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Agnik

    Co to takiego podgarlana ?
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Agnik

    miało być tylko raz ;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !