Sposób przygotowania

Do ugotowanych, odcedzonych ziemniaków dodajemy masło i posiekany koper. Ucieramy na gładką masę. Podajemy z mięsem i surówkami.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne są takie ziemniaczki tylko ja dodaję łyżkę gęstej śmietany
  • 3
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Też nieraz tak robię, nie dość że takie ziemniaczki pięknie wygląda to jeszcze super smakują
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    moje ulubione
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    plocia

    Już idę do Ciebie na obiadek :D
  • 1
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    ja to do puree z masłem zawsze dodaję jeszcze trochę mleka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !