Sposób przygotowania

Ziemniaki ugotować w łupinach, odcedzić, obrać, pokroić w grube plastry i posolić. Szparagi oskrobąć, opłukać, ugotowąć w osolonej i posłodzonej wodzie. Ziemniaki wymieszane ze szparagami, które kroimy na małe kawałki ułożyć na natłuszczonym półmisku do zapiekania. Zalać sosem beszamelowym, posypać serem, skropić masłem ze zrumienioną bułką tartą. Wstawić do nagrzanego piekarnika i zapiec. Podawać posypane zieleniną.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    malaczarna23

    świetne
  • 2
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    bardzo dobre
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewaa

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !