Sposób przygotowania

Pieczeń pokroić w plasterki. Oprószyć kucharkiem i pieprzem ziołowym (dość mocno). Odłożyć na godzinę do lodówki. Po tym czasie obsmażyć na oliwie. Gdy się zarumieni, zalać wodą i dusić do miękkości. Zagęścić mąką rozprowadzoną w wodzie. Doprawić do smaku.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    uwielbiam cielęcinkę
  • 3
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Wyszła bardzo apetycznie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Wygląda apetycznie :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    ilka_86

    bardzo apetyczne mięsko:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    bardzo smacznie wygląda

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !